10 ting du trenger i RT!

Russetiden byr på utrolig mye gøy, men det er også en hard måned. Under finner dere 10 gode ting som gjør russetiden litt enklere!

  1. Flaske med vann. Dette er utrolig smart da alkoholen gjør deg dehydrert og du beveger deg masse som gjør at du trenger væske! Å drikke masse vann hjelper uansett mot fyllesyken!

  2. Propper. Viktigste om du skal ut å rulle i en buss eller van er propper. Dette vil hjelpe å forhindre tinitus og ødelagt hørsel.

  3. Penger/kort. Under en lang natt med rulling kan det hende du blir litt ekstra tørst eller sulten. Da kan det være smart å ha med seg litt penger så du kan få kjøpt deg noe godt på bensinstasjonen.

  4. Mobillader. En kveld med mye filming og bilder kan føre til at batteriet dør fortere. Da kan det være lurt å ha med seg lader til telefonen så du vet at du alltid har strøm om det skulle skje noe.

  5. Antibac. Ute på rulling er du i nærheten av utrolig mange mennesker. Skitne overflater og mye bakterier, da kan det være lurt med en flaske Antibac i hver lomme.

  6. ID/Legitimasjon. Dersom noe skulle skje, eller at dere blir stoppet av politiet kan det være lurt å vise frem ID om de spør om det. Putt legitimasjonen din på innsiden av parkasen så du ikke mister den. :)