Tips til å starte russebuss


For dere som er interesserte i å starte russebuss kan det være lurt å være klar over at det er en god del ting som må planlegges for å få alt til å gå opp. Her har dere 5 gode tips til å starte russebuss.

1. Samle en god gjeng

- For å holde ut sammen de neste 2-3 årene kan det være lurt å tenke over hvem dere vil ha med på bussen. I starten er det normalt å være rundt 12-15 personer, så vil det komme fler jo mer dere kommer i gang. Når man starter opp en helt ny russegruppe er det helt normalt at noen dropper ut, noen andre kommer inn, og at det til slutt blir den gjengen man ønsker å være.

2. Få på plass en internkontrakt

- En internkontrakt er super viktig for alle som skal planlegge russetiden. En internkontrakt er en kontrakt som dere i gruppen skriver under på. Den går hovedsakelig ut på hva slags «regler» dere som gruppe skal ha. Info om egenandel, oversikt over styret, regler for innbetaling osv. Kan være veldig lønnsomt dersom gruppen går i oppløsning eller om noe skulle skjedd innad i gruppen. Husk at det er store summer som skal samles inn, så det er greit å ha satte regler fra start til slutt.